A weboldal cookie-kat használ. További információk.
 • ganoderma ganoderma-text KÍNÁBAN MÁR TÖBB EZER ÉVE
  RENDKÍVÜL HATÉKONY
  GYÓGYNÖVÉNYKÉNT TARTJÁK SZÁMON.
  OLYAN GYÓGYNÖVÉNY,
  MELYNEK NINCS MELLÉKHATÁSA
  MÉG HOSSZÚ TÁVÚ HASZNÁLAT UTÁN SEM.
  JAVÍTJA A SZERVEZET ÁLTALÁNOS
  ÁLLAPOTÁT, ÖNGYÓGYÍTÓ KÉPESSÉGÉT.
 • ganoderma ONE DRAGON MODELL A TERMELÉSTŐL AZ ÉRTÉKESÍTÉSIG
  A TELJES FOLYAMATOT
  A VÁLLALAT TARTJA KÉZBEN.
 • ganoderma VÁLTSD VALÓRA AZ
  ÁLMAIDAT A DXN-NEL!
  RAGASZKODJ
  AZ EGÉSZSÉGEDHEZ!
  LÉGY ANYAGILAG
  FÜGGETLEN!
  ÉLJ MAGASABB
  ÉLETSZÍNVONALON!
  VALÓSÍTSD MEG
  ÖNMAGAD!
CSATLAKOZZON
MOST!
 

Hírlevél feliratkozás

Keresztnév:

E-mail:

Termékismertető   Üzleti lehetőség

Írja be a képen látható feliratot!

captcha
Kérek egy újat!

                           Profil kép                    

 

 Remény az új életre!

 

 

Nagyon örülök neki hogy rátaláltam a ganodermáskávéra. 

Nagyon jó hatással van a szervezetemre több problémámon segített.

Amióta fogyasztom sokkal energikusabb,egészségesebb vagyok.Sőt vissa tért a hitem,hogy lehet máskép is élni,és nem kell mindenre gyógyszer.

Amikor meséltem róla ismerőseimnek hogy milyen kávét iszom ,őket is érdekelni kezdte .Látták rajtam hogy milyen jól érzem magam,és mennyire energikus vagyok.

Rájöttem hogy ez nem csak egy jó kávéról szól,hanem egy kiváló üzlet lehetőség is egyben.

Én nem vagyok az a eldó tipus,így  az online lehetőséget használom a hálózatom építésére.Mivel soha nem foglalkoztam hálózatépítéssel sokat kellett tanulnom.De most már kezdek belejönni az MLM üzletbe.

És elindítottam az online üzletemet.

Sikerült!

.Ez egy jó lehetőség amive megtudom változtatni az életem és a családomét is egyben.

Ha szeretnél csatlakozni egy jó üzletbe és egészségesen kávézni,akkor ne habozz jelenkezz most!

Itt egy nagyon jó lehetőség!

Nézd meg és minden kérdésre választ kapsz.

 

 

 

Ez volt a kezdet!

Mindig üzemben dolgoztunk a párommal, állandó munkahelyünk volt. Soha nem gondoltuk hogy munkanélküliek leszünk valaha. Sajnos megtörtént amire nem számítottunk, 2 éve mindketten munkanélküliek lettünk. Az újra elhelyezkedés, új munka találása nagyon nehéz. 

 

 Olyasmit szerettem volna, ami mellett elég idõm marad a családomra. Elkezdtem böngészni a internetet és ott találtam rá egy lehetőségre,ami nagyon meg tetszett elsõ látásra. Egy MLM üzlet ami más mint a többi. Nem kell nyomulni az ismerõsöknél. A munka online végezhetõ, nem kell rendezvényekre járni és közben még az egészségünkért is tehetünk. Éreztem hogy ez az amit kerestem. Egy termék ami önmagában is kíváló,plussz egy jó üzlettel is társul.Megtaláltam amit kerestem.

 

Nagy kávé fogyasztó vagyok és az egész család is az. Bár sokszor éreztem hogy nem jó a sok kávé az egészségemnek. Kíváncsi voltam a termékre azonnal regisztráltam és rendeltem a kávéból. Pár nap után éreztem a pozitív hatását, sokkal energikusabb lettem. A kávé hatására egész nap frissnek és energikusnak éreztem magam. 

 

Így lettem egészséges kávé fogyasztó és rendeltem a teából is. Magas vérnyomással és ízületi problémákkal küszködtem. A tea fogyasztásától sokkal jobban érzem magam, fürgébbnek és mozgékonyabbnak érzem magam. Ez elég volt nekem hogy hinni tudjak a termékben. Manapság már nagyon sokféle termék és cég van a piacon. Nagyon tetszett az hogy a ganoderma gombát a világ legnépszerûbb italával a kávéval kombinálják. Megtetszett, mert nagyon sokan kávéznak, és sokan vagyunk akik az egészségünkért tenni akarunk, nem csak beszélni róla. Azt nem is említve, hogy kapszulákat sokan elfelejtik bevenni, no de ki az aki a reggeli kávéját elfelejti meginni? Igényeltem egy honlapot és megírtam a saját történetemet, majd belevetettem magam az online hálózat építésbe. Tetszett hogy nyomulás és prezentációk tartása nélkül is tudok építeni hálózatot, hogy az online munkában nincs elutasítás. Egyszerûen megadom az elérhetõséget és kész. Akit érdekel az jelentkezni fog, a többiek pedig gazdagabbak lettek egy új információval. 

 

Észre vettem hogy ha beszélek a kávé pozitív hatásairól az ismerõseimnek, akkor õk is megakarják kóstolni. Rájöttem hogy ez a világ legegyszerûbb üzlete. Tudom, hogy jól döntöttem és ezzel hosszú távú jó létet és egészséget teremtettem a családomnak. Remélem hamarosan üdvözölhetlek Téged is ebben az üzletben és a Te történetedet fogom olvasni a saját honlapodon. Ha úgy érzed hogy a Te utad is erre tart, csatlakozz hozzánk! Együtt minden könnyebb!

 

 

Elek Lászlóné Paula

 

 

 

  

 

 

DXN Facebook Share Megosztás Facebook-on