A weboldal cookie-kat használ. További információk.
 • ganoderma ganoderma-text KÍNÁBAN MÁR TÖBB EZER ÉVE
  RENDKÍVÜL HATÉKONY
  GYÓGYNÖVÉNYKÉNT TARTJÁK SZÁMON.
  OLYAN GYÓGYNÖVÉNY,
  MELYNEK NINCS MELLÉKHATÁSA
  MÉG HOSSZÚ TÁVÚ HASZNÁLAT UTÁN SEM.
  JAVÍTJA A SZERVEZET ÁLTALÁNOS
  ÁLLAPOTÁT, ÖNGYÓGYÍTÓ KÉPESSÉGÉT.
 • ganoderma ONE DRAGON MODELL A TERMELÉSTŐL AZ ÉRTÉKESÍTÉSIG
  A TELJES FOLYAMATOT
  A VÁLLALAT TARTJA KÉZBEN.
 • ganoderma VÁLTSD VALÓRA AZ
  ÁLMAIDAT A DXN-NEL!
  RAGASZKODJ
  AZ EGÉSZSÉGEDHEZ!
  LÉGY ANYAGILAG
  FÜGGETLEN!
  ÉLJ MAGASABB
  ÉLETSZÍNVONALON!
  VALÓSÍTSD MEG
  ÖNMAGAD!
CSATLAKOZZON
MOST!
2014 Október
H K Sze Cs P Szo V

 

 

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31

 

 

 

 

Hírlevél feliratkozás

Keresztnév:

E-mail:

Termékismertető   Üzleti lehetőség

Írja be a képen látható feliratot!

captcha
Kérek egy újat!

Visszahívunk!

Ha úgy érzed, hogy inkább személyesen szeretnél erről az üzletről velem, vagy munkatársaimmal beszélni, add meg a
Nevedet:

 

Kérlek a telefonszámod mellett add meg az országod kódját (amennyiben nem Magyarországon élsz)!

telefonszámodat:

 

vagy Skype elérhetőségedet:

 

vagy e-mail címedet:

 

és írd be a képen látható feliratot!

captcha
Kérek egy újat!

 

okt

16

Mért jó ha Ganodermás kávét iszol?

2014.10.16 - csütörtök

A Tudomány Jeles képviselői Maig vitatkoznak Azon, hogy a fogyasztása Egészséges-e vagy SEM. 

Néhány dologban viszont egyetért mindenki: a kávé savasítja a szervezetet éS a koffeinnek vannak NEM kívánatos mellékhatásai is. Sok Ember számára különböző betegségek éS érzékenységek miatt Eleve Tilos a fogyasztása. A legtöbb AZ Ő számukra is van megoldás: Ganoderma a kávéban.

A DXN GANODERMA KÁVÉ Új fejezetet nyitott a kávézás történetében. Kivalo minőségű arabica kávé Braziliából éS bio termesztésű ganoderma kivonata teszi egyedülállóvá. A ganoderma menta Gyógynövény, évezredek óta a Keleti Kultúrák figyelmének középpontjában minden. A Gyógynövények királyának nevezik, a kinai orvoslás TOBB Száz Gyógynövény között AZ Első helyeken említi.

A Ganoderma gyógygomba a modern orvoslás előtt SEM Ismeretlen, Japánban 1977 óta használják a hatóanayagait a krestin nevű Gyógyszer egyik összetevőjeként amelyet a daganatos betegek Kiegészítő kezelésében használnak. A malajziai DXN Cég jóvoltából EZ a Fantasztikus Gyógynövény egyedülálló módon kerül AZ asztalunkra, olyan formában, hogy Biztos NEM fogjuk elfelejteni fogyasztani.

A reggeli kávé sokak számára kihagyhatatlan Napi rutin. A Ganoderma tartalmú kávé ízben éS hatásban SEM Marad el a Hagyományos kávék Mögött. Sot. Lágyabb, selymesebb, Kellemes Íz Mellett a Kello élénkséget is biztosítja de gyomorégés éS a szivdobogás felgyorsítása Nélkül.

A DXN ganodermakávé többféle ízben is elérhető, Bővebb információ a DXN kávék menüpont Alatt olvasható éS a kávé a webáruházban meg is vásárolható. Ha szeretnéd kipróbálni éS legtöbb feliratkozol ingyenes hirlevelünkre ide kattintva, akkor EGY 1000 Ft-os vásárlási kedvezményt IS adunk ajándékba.

 

A Mindennapi Egészséges életmódhoz hozzá tartozik AZ Egészséges kávé is. Éppen ugy, menta AZ Egészséges táplálkozás éS a testmozgásban Aktív életmód. A DXN ganodermás kávé megoldás lehet a Te számodra is. A ganoderma gyógygomba menta étrendkiegészítő éS a lúgosító kávé a Te asztaláról SEM hiányozhat. Tégy EGY Probat, cseréld le savasító kávédat éS érezd meg a különbséget!

okt

16

Ganoderma:májerősítő gyógygomba?

2014.10.16 - csütörtök

Mindennapi életünkben számtalan olyan külső tényező éri szervezetünket, mely hatással lehet májunk normális működésére. Fontos, hogy odafigyeljünk erre, hiszen májunk egészséges működése alapvető meghatározója életünknek. 

Mi a máj szerepe az emberi szervezetben?

Májunk legfontosabb feladata, hogy megszűrje a vérbe kerülő káros, toxikus vegyületeket, mint amilyen pl. az alkohol. Emellett a máj az epe előállítója, mely a különböző zsírok lebontásához szükséges. Fontos szerepe van a vércukorszint szabályozásában és létfontosságú enzimek, hormonok termelésében. De mindezen felül vitaminokat és ásványi anyagokat is raktároz. 

Máj nélkül nem tudunk élni, s jelenleg a májat semmilyen módon nem tudjuk pótolni. Ha a máj működése leáll, az emberi szervezet kb. 1 órán belül elpusztul. 

Melyek a máj leggyakoribb károsító tényezői?

A rendszeres és túlzott mértékű alkoholfogyasztás mellett májunk egészségét megzavarhatják bizonyos gyógyszerek (pl. fájdalomcsillapítók, megfázás elleni készítmények, koleszterincsökkentők, stb.), a magas zsírtartalmú ételek, a vörös húsok, különböző vegyszerek, növényvédőszerek és kedvezőtlen hatással lehet működésére a nem megfelelő mennyiségű folyadékfogyasztás is. 

Az életkor előre haladtával májunk elkezd telítődni a különböző káros anyagokkal, s egyre kevésbé képes ellátni méregtelenítő munkáját, melynek súlyos következményei lehetnek: fáradtság, fejfájás, magas vérnyomás, allergia, vesebetegségek, emésztési problémák, idegrendszeri zavarok, stb. 

Mivel májunknak fontos szerepe van a vérnyomás és a koleszterinszint szabályozásában, nem megfelelő működése felboríthatja szervezetünk egyensúlyát.

Alternatív gyógymód, májerősítés, májtisztítás

Az alternatív medicina világában a legjobb természetes májerősítő és májtisztító készítmények a gyógygombák, különösen a ganoderma lucidum gyógygomba (reishi, pecsétviaszgomba). 

Az ősi, keleti gyógyítók már évezredek óta alkalmazzák a pecsétviaszgombát a különböző májbetegségek gyógyítására. 

A ganoderma gyógygombában található poliszacharidok, triterpének, szelén, adenozin és ganoderén sav mind-mind elősegítik a máj egészséges működését. 

okt

16

Hogyan segítenek a gyógygombák?

2014.10.16 - csütörtök

máj

16

A világ felgyorsult!

2013.05.16 - csütörtök

 

 

 

ápr

30

2013.04.30 - kedd

ganozhi-toothpaste_255

 

Ganozhi fogkrémről szóló Tanulmány,


 

Ganoderma lucidumot évek óta használják a hagyományos kínai orvoslásban. Szépirodalmi források bizonyítják jótékony hatását, mint a gyógyászatban használt gombafaj. 

A Ganoderma lucidum tartalmú fogkrém gombaölő hatását vizsgálta, három, a szakmában elismert és kiemelkedő professzor:

Arati Nayak M.D.S.

Rangnath N. Nayak M.D.S.

Kishore Bhat M.D.


 

A tanulmány célkitűzése: 

Egy Ganoderma lucidum tartalmú fogkrém különböző koncentrációinak tesztelése és a Candida albicans elleni gombaölő hatás felmérése.

A fogkrém a vizsgálat során gombaölő hatású /antifungális/ tulajdonságokat mutatott. Az eredmények részletesen olvashatók a tanulmányban, sőt még több kutatási területen való vizsgálatát javasolják.

Egy fogkrém, ami nem csak hatékonyan tisztít és fluoridot sem tartalmazz, hanem védelmet is biztosít a különböző fertőzések ellen.