A weboldal cookie-kat használ. További információk.
 • ganoderma ganoderma-text KÍNÁBAN MÁR TÖBB EZER ÉVE
  RENDKÍVÜL HATÉKONY
  GYÓGYNÖVÉNYKÉNT TARTJÁK SZÁMON.
  OLYAN GYÓGYNÖVÉNY,
  MELYNEK NINCS MELLÉKHATÁSA
  MÉG HOSSZÚ TÁVÚ HASZNÁLAT UTÁN SEM.
  JAVÍTJA A SZERVEZET ÁLTALÁNOS
  ÁLLAPOTÁT, ÖNGYÓGYÍTÓ KÉPESSÉGÉT.
 • ganoderma ONE DRAGON MODELL A TERMELÉSTŐL AZ ÉRTÉKESÍTÉSIG
  A TELJES FOLYAMATOT
  A VÁLLALAT TARTJA KÉZBEN.
 • ganoderma VÁLTSD VALÓRA AZ
  ÁLMAIDAT A DXN-NEL!
  RAGASZKODJ
  AZ EGÉSZSÉGEDHEZ!
  LÉGY ANYAGILAG
  FÜGGETLEN!
  ÉLJ MAGASABB
  ÉLETSZÍNVONALON!
  VALÓSÍTSD MEG
  ÖNMAGAD!
CSATLAKOZZON
MOST!
2013 Május
H K Sze Cs P Szo V

 

 

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31

 

 

 

 

Hírlevél feliratkozás

Keresztnév:

E-mail:

Termékismertető   Üzleti lehetőség

Írja be a képen látható feliratot!

captcha
Kérek egy újat!

Visszahívunk!

Ha úgy érzed, hogy inkább személyesen szeretnél erről az üzletről velem, vagy munkatársaimmal beszélni, add meg a
Nevedet:

 

Kérlek a telefonszámod mellett add meg az országod kódját (amennyiben nem Magyarországon élsz)!

telefonszámodat:

 

vagy Skype elérhetőségedet:

 

vagy e-mail címedet:

 

és írd be a képen látható feliratot!

captcha
Kérek egy újat!

 

máj

16

A világ felgyorsult!

2013.05.16 - csütörtök

 

 

 

ápr

30

2013.04.30 - kedd

ganozhi-toothpaste_255

 

Ganozhi fogkrémről szóló Tanulmány,


 

Ganoderma lucidumot évek óta használják a hagyományos kínai orvoslásban. Szépirodalmi források bizonyítják jótékony hatását, mint a gyógyászatban használt gombafaj. 

A Ganoderma lucidum tartalmú fogkrém gombaölő hatását vizsgálta, három, a szakmában elismert és kiemelkedő professzor:

Arati Nayak M.D.S.

Rangnath N. Nayak M.D.S.

Kishore Bhat M.D.


 

A tanulmány célkitűzése: 

Egy Ganoderma lucidum tartalmú fogkrém különböző koncentrációinak tesztelése és a Candida albicans elleni gombaölő hatás felmérése.

A fogkrém a vizsgálat során gombaölő hatású /antifungális/ tulajdonságokat mutatott. Az eredmények részletesen olvashatók a tanulmányban, sőt még több kutatási területen való vizsgálatát javasolják.

Egy fogkrém, ami nem csak hatékonyan tisztít és fluoridot sem tartalmazz, hanem védelmet is biztosít a különböző fertőzések ellen.

 

márc

28

- Törzsvásárlói áron vásárolhat 

- Intranet használat – belső információs rendszer,  online háttériroda, online képzési központ,

- Videomail küldési lehetőség ingyen

- Meghívás online prezentációra

- Online regisztrációs rendszer

- Online ügyfélkezelő (a világ bármely pontjáról elérhető, frissíthető)

- Hetente 3 ingyenes ( 2 általános és 1 munkatársi) webkonferencia fakultatív részvétellel (+ 2 bónusz előadás, beszélgetés lehetősége a csapatunkba tartozóknak).

 

Amennyiben szeretne saját DXN-es honlapot az alábbi feltételekkel:

- Kap egy saját, jól felépített, könnyen szerkeszthető, profi honlapot.

- Egy saját webáruházat (a termékek számlázását és a kiszállítást a DXN központ vagy a helyi Service Centerek végzik, ezzel Önnek semmi dolga, de a pontok, és a kiskereskedelmi árrés Önnek íródik jóvá)

- Automatikus hírlevél küldő rendszert (az automatikus hírleveleket bármikor kiegészítheti saját hírlevelekkel).

- Kétféle statisztikai visszajelzés a látogatásokról, látogatókról

- Online ajánlói rendszer


Amit én adok mellé:

- az a saját segítségem,

- egy jó szponzor vonal (oktató oldalakkal, hírlevelekkel, webkonferenciákkal, képzésekkel)

- igény szerinti Skype vagy telefonos konzultációk

- folyamatos e-mail kapcsolat

- hanganyagok, videók, és írott anyagok a tanuláshoz, a DXN, az MLM, a blog és videoszerkesztés vagy akár az online marketing (linképítés, keresőoptimalizálás) területén.

márc

28

Van olcsóbb mint a DXN kávé?

2013.03.28 - csütörtök

Az egganodermaészséges életmódra törekvők számára a kávéivással a koffein tartalom és a savas tulajdonság a probléma. A magas vérnyomásúak pedig kifejezetten el vannak tiltva tőle. Létezik azonban egy olyan kávé, amely megfelel az egészséges életmódra törekvők igényeinek is, mert felturbózza a szervezetünk védekező rendszerét és csökkenti, beállítja a vérnyomást. Vannak olyanok, akik a koffein hatása miatt nem isznak kávét és/vagy teát, ám az új kávéfajta, amellett, hogy valóban kávé íze van, mentes a koffein negatív hatásaitól. Lefekvés előtt is nyugodtan fogyasztható, mert relaxáló hatása révén elősegíti a nyugodt alvást.A DXN ganoderma kávé kereskedelmi forgalomban lévő természetes brazil kávé. Egészségügyi hatását a hozzáadott ganoderma gyógy-gombakivonatnak köszönheti.”


Sajnos sokan nem figyelik, hogy egy termék mit is tartalmaz valójában., mivel kénytelenek a szűkre szabott pénztárcájuk miatt csak a legolcsóbb dolgokat megvenni. Nem nézik, hogy egy szörp csak gyümölcs izű szintetikus lötty vagy valódi gyümölcs szörp-e! Megveszik a gyümölcsszörpöt gyümölcs nélkül, a csokoládét kakaó nélkül, a vitamintablettát vitamin nélkül!
De sorolhatnám az ízfokozókon, szintetikus szinezékeken és más adalék anyagokon felépülő élelmiszeripar termékcsodáit melyeknek összetétele és eredete gyakran kinyomozhatatlan!


NOS VALÓBAN VAN OLCSÓBB KÁVÉ A PIACON! (Ahogy van 100Ft-os táblacsoki, meg van 800Ft-os is!)


Hogy mit tartalmaz azt nem tudni, de barna és rá van írva, hogy kávé, ezért aztán sokan elhiszik, hogy valóban az! Aztán jön a gyomorégés, az émelygés, a rossz közérzet, a rossz alvás, hogy más mellékhatásról ne is beszéljünk! DE NÉZZÜK A DXN KÁVÉKAT!


Mivel egy tasak DXN-es kávé legalább 2 adag elkészítéséhez elegendő, így törzsvásárlói áron egy adag fekete kávét és egy 3in1 kávét kb 75.-Ft, a Zhi Moccha (kapuccsínó) kávét 99.-Ft-ért vásárolhat meg a webáruházban, ha az egyszeri regisztrációs díjat befizeti!


Természetesen azt tudnia kell, hogy az igazi élettani hatásokat és az érezhető különbséget csak akkor tudja megtapasztalni ha abbahagyja a hagyományos savasító kávék fogyasztását és legalább egy teljes doboz ganodermakávét megiszik! Az esetek 90%-ban a tapasztalatok alapján a váltás tartós marad!


Hogy miért?

 • A ganoderma megszünteti a koffein káros hatásait, és az alapanyagául szolgáló magasabb minőségű arabica fajták koffeintartalma eleve alacsonyabb, mint a robustáé, így kisebb a veszélye a túladagolásnak!
 • A hagyományos kávékkal ellentétben a ganodermakávé hatása nem hirtelen feldob és utána gyorsan elmúlik (s így hamarosan újabb kávé után vágyik az ember), hanem hosszantartó frissességet biztosít, így gyakran 2-3 kávét is kivált a fogyasztása!
 • A prémium íz világú kávék az egész család számára nagyszerű pillanatokat és kellemes együttlétet teremtenek egy-egy hidegebb téli estén de bármikor az év során is!
 • A ganodermakávé nem égeti a gyomrot, segít a reflux ellen is, mivel lúgosító hatású!
 • A ganoderma tartalom segít a méregtelenítésben, a vérerek karbantartásában így a vérnyomás szabályozásában, nyugtató és alvást segítő hatású és segíti az emésztést !


Miért a legolcsóbb kávé a DXN kávé?


 • Elosztva - szorozva a 75-100.-Ft-os törzsvásárlói ár alapjában véve se luxus kiadás, többet dobunk be a legolcsóbb automatába is egy kis forró barna szintetikus léért!

 • Ha ebből az árból levonjuk a kapszulányi ganoderma tartalom árát akkor máris 40-60Ft-nál tartunk!

 • Ha hozzáadjuk a megváltozott életminőséget, a fittebb ébrenlétet és a nyugodtabb alvást, a rendezödő vérnyomást, s az esetleges kevesebb betegállományt, munkából kiesést akkor már plusz értéket kaptunk! Nem is beszélve arról, ha el tudjuk hagyni töle a gyógyszereket, altatókat stb akkor megint csak spóroltunk!

 • Mivel a kávé hatása nem olyan, mint a normál kávéé, hogy hirtelen feldob s utána hamar kivánja a másikat, hanem hosszantartó frisseséget biztosít, ezért sokaknál a napi 5-6 kávé lecsökkent 2-3-ra! Ez is spórolás megint!

 • Ha valaki pedig elkezdi ajánlani a termékeket másoknak (nem eladni!) és felépül egy kisebb fogyasztói csoport alatta, akkor pedig annyi jutalékot kaphat, hogy havi vásárlásai már ingyenesek lesznek, sőt ha jól dolgozik akkor bizony sok pénzt is kereshet!

EZEK UTÁN FELTEHETJÜK MAGUNKNAK A KÉRDÉST: VAN OLCSÓBB MINT A DXN KÁVÉ?


GANODERMAKÁVÉ – EGY CSÉSZÉBE ZÁRT WELLNESS !

jan

15

Lehetőség!

2013.01.15 - kedd